Privacyverklaring

Max Trade B.V. respecteert uw privacy. Daarom gaan wij zo zorgvuldig mogelijk met uw gegevens om. Om uw bestelling administratief te kunnen verwerken én om de bestelling te kunnen leveren, vragen wij om al onze klanten persoonlijke gegevens. In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe en waarom wij uw gegevens verzamelen, wat wij hiermee doen en wat uw rechten zijn. Uw gegevens worden namelijk gebruikt voor diverse doeleinden. Deze doeleinden zijn uitsluitend gericht om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit beleid houdt rekening met de nieuwe privacywet van de EU.

Contactgegevens
Max Trade B.V.
Europaweg 10
7903 TM Hoogeveen
KvK nummer: 51783436
info@beteropenhaardhout.nl
0591-575105

Verwerken van persoonsgegevens
Max Trade B.V. verzamelt persoonsgegevens direct via klanten. Onder andere wanneer u een bestelling plaatst op de website of telefonisch een bestelling plaatst. Verder ontvangen wij uw gegevens wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, een account op onze website aanmaakt of ons een bericht stuurt middels e-mail of via het online contactformulier. De volgende persoonsgegevens worden verzameld:   

  • Contact- en adresgegevens; zoals de door u verstrekte (voor- en) achternaam, postcode, straat, huisnummer en woonplaats. Deze gegevens worden gebruikt om de goederen te kunnen leveren en voor het opmaken van facturen en/of offertes.
  • Telefoonnummer(s); om een leveringsafspraak te maken en om u te kunnen informeren.
  • E-mailadres; voor het versturen van facturen en om u te kunnen informeren. Bijvoorbeeld over de status van de levering.
  • Betalings- en factuurgegevens; indien nodig, bijvoorbeeld voor het opmaken van een zakelijke factuur. Zoals inschrijfnummer van Kamer van Koophandel en btw-nummer.


Plaatsen van bestelling
Max Trade B.V. verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik wilt maken van onze diensten en/of omdat u de gegevens aan ons verstrekt. De gegevens voert u in bij het plaatsen van een bestelling. Dit kunt doen met of zonder account. Voor het leveren van de bestelling vragen wij om uw naam, e-mailadres, adresgegevens en telefoonnummer. Deze kunt u invoeren in uw account of bij het plaatsen van de bestelling. Het voordeel van een account is dat u uw eigen bestelhistorie gemakkelijk in kunt zien.

Google Shopping en Cookies
Max Trade B.V. maakt bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. De wijze waarop verschilt per browser, raadpleeg hiervoor eventueel de help functie van uw browser. U kunt per browser ook instellen dat u volledig afziet van het ontvangen van cookies, dit is echter wel een beperking in de gebruikerservaring van de website.

Via onze website worden ook cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Toestemming tot verwerken van uw persoonsgegevens
Om uw bestelling te kunnen bevestigen op onze website, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en onze privacyverklaring. Hiermee geeft u akkoord dat wij uw gegevens mogen gebruiken ten behoeve van de bestelling. Vervolgens dient u een aantal betaalgegevens in te voeren om de betaling/bestelling af te ronden. Wilt u geen persoonsgegevens verstrekken via onze webshop? Dan zijn wij niet in staat om de bestelling af te ronden en bij u thuis te bezorgen. Het is wel mogelijk om als bezoeker bij onze vestiging in Hoogeveen producten af te halen. U hoeft dan geen persoonsgegevens te verstrekken.

Bewaren van persoonsgegevens
Uitgangspunt voor het bewaren van persoonsgegevens is, dat alle gegevens niet langer worden bewaard dan noodzakelijk is. Max Trade B.V. zal persoonsgegevens dan ook niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Nieuwsbrief
Af en toe versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Wilt u geen nieuwsbrieven van ons ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.

Trustpilot
Als de order in onze webshop is afgehandeld, komt deze automatisch in Trustpilot te staan. Na een aantal werkdagen krijgt u (via e-mail) een verzoek van Trustpilot om ons bedrijf te beoordelen. Dit wordt gedaan aan de hand van één tot vijf sterren. Bovendien kunt u hier een opmerking plaatsen. Indien u geen verzoek tot beoordeling meer wilt ontvangen, kunt u zich in de desbetreffende e-mail (van Trustpilot) afmelden. Uiteraard kunt u dit ook altijd laten weten aan een van onze medewerkers.
Trustpilot is een onafhankelijk beoordelingsplatform waar mensen ons bedrijf kunnen beoordelen. Dit betekent dat wij geen invloed kunnen uitoefenen op de beoordelingen. Wel kunnen wij een reactie plaatsen op een reactie.

Achteraf betalen

Indien u kiest voor achteraf betalen, wordt u doorgestuurd naar Billink. Middels dit systeem kunt u betalen, nadat u de goederen heeft ontvangen. Indien u hiervoor kiest, zal Billink uw gegevens controleren op kredietwaardigheid.

Welke rechten heeft u?
Als betrokkene heeft u wettelijk gezien een aantal rechten. Deze rechten zijn vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG):

  • Recht op dataportabiliteit; u heeft het recht om persoonsgegevens te ontvangen die een organisatie van u heeft.
  • Het recht op vergetelheid; u heeft het recht om vergeten te worden.
  • Recht op inzage; het recht om de persoonsgegevens die van uw worden verwerkt, in te zien.
  • Recht op rectificatie en aanvulling; het recht om persoonsgegevens die een bedrijf van u verwerkt te (laten) wijzigen.
  • Het recht op beperking van de verwerking; het recht om minder gegevens te laten verwerken.
  • Het recht op een menselijke blik bij besluiten.
  • Het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking.
  • Het recht om de gegeven toestemming in te kunnen trekken.


U heeft te allen tijde het recht om de informatie die wij van u hebben op te vragen en desgewenst te wijzigen of te (laten) verwijderen. Dit kunt u doen door een gespecificeerd verzoek naar Max Trade B.V. (info@beteropenhaardhout.nl) te sturen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Max Trade B.V. zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Doorgifte aan derden
Max Trade B.V. verkoopt, noch verhuurt noch leaset klantenlijsten aan derden. Max Trade B.V. zal uw persoonsgegevens nooit openbaren, zonder mededeling, behalve wanneer dit wettelijk vereist is of wij in goed vertrouwen geloven dat een dergelijke handeling nodig is om:

  • te voldoen aan een juridisch verzoek; of
  • om de rechten of eigendom van Beteropenhaardhout.nl te beschermen en verdedigen; of
  • te handelen onder urgente omstandigheden om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van Beteropenhaardhout.nl of het publiek te beschermen.


Veiligheid van persoonsgegevens
Max Trade B.V. zorgt voor een passende organisatorische, technische en fysieke beveiliging van uw persoonsgegevens. Max Trade B.V. bewaart de persoonsgegevens die u aanlevert aan computerservers veilig in een gecontroleerde, zekere omgeving, beschermd tegen ongemachtigde toegang, gebruik of openbaring.

Wijzigen van privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Max Trade B.V. zal zo nu en dan de privacyverklaring updaten om bedrijfs- en klantenfeedback te reflecteren. Max Trade B.V. raadt u aan om periodiek deze verklaring te raadplegen om op de hoogte te blijven van hoe Max Trade B.V. uw informatie beschermt.

Contact informatie
Max Trade B.V. ontvangt graag uw commentaar betreffende deze privacyverklaring. Als u van mening bent dat Max Trade B.V. niet heeft gehandeld op grond van deze verklaring, dan kunt u contact opnemen met Max Trade B.V. via info@beteropenhaardhout.nl of telefonisch via 0591-575100. Max Trade B.V. wil u er tevens op wijzen dat u ook de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, te weten de Autoriteit Persoonsgegevens. Daarnaast kunt u altijd een verzoek indienen wanneer uw gegevens verwijderd moeten worden.