Beuken openhaardhout

Beuken openhaardhout

Beukenhout kopen? Beuken haardhout is een harde houtsoort met een trage verbranding. Oftewel, duurzaam stoken! Bovendien zijn de blokken droog en zult u geen hinder ondervinden van rook, spetters of vonken. Hele mooie eigenschappen om mee te stoken!


Trage verbranding met beukenhout

De beukenboom groeit zeer langzaam. Met als gevolg een harde houtsoort, die traag brandt. U kunt er heerlijk lang van genieten, zonder er constant blokken op te hoeven gooien. Houdt u van buiten koken? Beuken haardhout heeft zeer goede stookeigenschappen en is zelfs als beste getest voor de OFYR! Ervaringsdeskundigen raden altijd beukenhout aan. Waarom? De heerlijke geur, de lange brandduur en een hete kolenmassa maken deze houtsoort geliefd bij gebruikers van de OFYR. Bovendien zult u geen last hebben van vonken of veel rookontwikkeling.


Beukenhout kopen

Beuken haardhout is tevens heel geschikt voor middelgrote tot grote kachels. U zult er veel plezier aan beleven! Alle blokken van circa 26 centimeter zijn zeer netjes gestapeld op een pallet. Plaats de pallet in de schuur of stapel deze zelf af. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan het de volgende werkdag al geleverd worden. Al ons openhaardhout is ovengedroogd, wat betekent dat u er direct mee kunt stoken!