€ 350,00

Houtpellets
Bruine Houtpellets 100 zak a 10 kg

€ 350,00

Witte Houtpellets 100 zak a 10 kg

€ 370,00

Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

Uitgebreide omschrijving Houtpellets

Houtpellets kopen? Beteropenhaardhout.nl verkoopt biomassa houtpellets van topkwaliteit. Bij verbranding leveren ze een enorme hoeveelheid warmte op. Ideaal om uw huis mee te verwarmen! Beteropenhaardhout.nl heeft zowel bruine als witte houtpellets in het assortiment.
 

Houtpellets van de beste kwaliteit

Onze houtpellets zijn zeer geschikt voor in de houtpelletkachel. Ze zijn gemaakt van zachte houtsoorten van A-kwaliteit hout en bevatten geen restafval, sloophout of andere kunstmatige toevoegingen. Ze zijn 100% milieuvriendelijk! Hierdoor is er een goede verbranding, met een hoge energiewaarde en heerlijk veel warmte!
 

Houtpellets kopen bij Beteropenhaardhout.nl

Zeker wanneer u zuinig bent op uw pelletkachel, is het raadzaam om geschikte houtpellets te kopen. Beteropenhaardhout.nl heeft bruine en witte houtpellets in het assortiment. Hierbij heeft u de keuze uit 50 of 100 zakken. De pellets zijn verpakt in plastic zakken van 10 kilogram. Aan u de keuze welke hoeveelheid u bestelt.  Wanneer u houtpellets wilt kopen, kunt u een levertijd van circa twee werkdagen verwachten.

Kenmerken Houtpellets

Voordeel
Hoge energiewaarde
Voordeel
Lage asrest
Voordeel
Geen sintelvorming
Voordeel
Schone verbranding