Essen openhaardhout

Essen openhaardhout

Essen openhaardhout

Essenhout kopen? Beteropenhaardhout.nl levert razendsnel bij u thuis! Met essenhout haalt u een kwalitatief goed product in huis. Waarom? Duurzaam stoken, heerlijke warmte en een mooi vlammenspel is kenmerkend voor deze soort. Bovendien bent u ook nog eens lief voor het rookkanaal van uw kachel of (open) haard!


Essenhout kopen?

Wij hebben diverse soorten pallets in het assortiment. De prijzen voor ons halve en hele pallets essen haardhout zijn inclusief levering en btw. Op al ons essenhout geven wij een ovendroog garantie af. Wij verkopen niets anders meer! Ovengedroogd wil zeggen dat de blokken zijn gedroogd tot een maximum vochtpercentage van 20%. Dit is ideaal om mee te stoken! Het verbrandt goed, sist én rookt niet. Hierdoor blijft uw rookkanaal ook nog eens goed schoon.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de blokken geschikt zijn voor een middelgrote kachel of open haard. Daarnaast is essen ook nog eens heel geschikt voor sauna’s en pizzeria’s!


Duurzaam stoken met essenhout

Essenhout heeft een aantal fantastische stookeigenschappen. Ten eerste is het een droge én harde soort. Hierdoor branden de blokken zeer langzaam en geven ze veel warmte af. Hieruit kan gezegd worden dat essen haardhout een duurzaam product is! Met deze blokken haalt u optimaal rendement uit uw haard of kachel. Bovendien geven deze blokken ook nog eens veel warmte én een mooi vlammenspel. Een win-win situatie!


Snel bij u geleverd!

Blokken van circa 26 centimeter zijn netjes gestapeld op een pallet. Deze kan razendsnel bij u thuis worden geleverd. Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan is levering volgende werkdag al mogelijk! Geen zorgen, wij leveren altijd in overeenstemming met u! Alvast veel stookplezier gewenst!