Pallet MIX Haardhout

Pallet haardhout | Beteropenhaardhout.nl
Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

€ 299,00

Uitgebreide omschrijving Pallet MIX Haardhout

Beukenhout en Essenhout is een harde houtsoort, hierdoor brandt het minder makkelijk dan bijvoorbeeld berkenhout. Beukenhout en Essenhout is daarom geschikt voor een grotere haard of kachel. Ons advies is om het vuur aan te maken met een paar aanmaakhoutjes en/of berkenhout. Wanneer het vuur goed op gang is en goed brandt, kunt u alleen beukenhout of Essenhout stoken, waardoor u een optimaal rendament uit uw haard of kachel haalt. Beukenhout en Essenhout, wanneer goed gebruikt, zorgt voor veel warmte, weinig rook en een mooi vlammenspel.

Ons beukenhout en Essenhout is ovengedroogd en dus direct te stoken. Al onze pallets openhaardhout zijn netjes gestapeld.

Afmeting van de pallet: 1,20 × 0,80 × 210 cm. Dit komt overeen met 2,1 m3 haardhout. Los gestort is dit ongeveer 3,5 m3. De blokken zijn circa tussen de 28 en 32 cm lang.

De pallet met Ovengedroogd mix hout bevat beukenhout, Essenhout en een beetje berkenhout. Kan zijn dat er nog wat andere verschillende houtsoorten op de pallet zitten, maar hoofdzakelijk zit er beukenhout en Essenhout op.

Let op deze houtblokken zijn ongeveer 26 tot 30 cm lang!!!

Kenmerken Pallet MIX Haardhout

Artikelnummer
265
Voordeel
Essen en beukenhout
Voordeel
Mix Pallet
Voordeel
Brand gemakkelijk
Voordeel
Mooi vlammenspel