Pallet MIX Haardhout

Pallet haardhout | Beteropenhaardhout.nl
Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

€ 299,00

Uitgebreide omschrijving Pallet MIX Haardhout

Stookt u het liefst met diverse soorten haardhout? Dan is een pallet mix haardhout wat u zoekt! Alle blokken zijn ovengedroogd. Begin direct met stoken met een pallethout van Beteropenhaardhout.nl. Wij leveren openhaardhout namelijk snel bij u thuis af!
 

Pallethout kopen met diverse houtsoorten

Deze pallethout bevat verschillende blokken hout. De soorten en de hoeveelheid in een pallethout kan verschillen, maar algemeen genomen bevat een pallet mix haardhout twee tot drie soorten. Vaak is dit een zachte variant, zoals berken, aangevuld met een aantal hardere typen haardhout van ongeveer 26 centimeter lang. Op deze manier heeft u voordeel van de eigenschappen van de diverse typen hout in de pallet.
 

Pallet mix haardhout kopen

Naast halve pallets hout, hebben wij ook hele pallets mix haardhout in het assortiment. Voordeel van kopen bij Beteropenhaardhout.nl is de snelle levering! Bestellingen geplaatst op een werkdag en voor 14.00, kunnen wij de pallethout volgende dag nog bij u uitleveren. Ander pluspunt is de ovendroog garantie die Beteropenhaardhout.nl afgeeft. Dit zorgt voor een volledige verbranding, zonder rook en vervuiling. Komt u er niet helemaal uit? Onze medewerkers adviseren u graag over haardhout kopen bij Beteropenhaardhout.nl.

Kenmerken Pallet MIX Haardhout

Artikelnummer
265
Voordeel
Essen en beukenhout
Voordeel
Mix Pallet
Voordeel
Brand gemakkelijk
Voordeel
Mooi vlammenspel