Berken openhaardhout

Berken openhaardhout

Eén van onze meest verkochte producten is berken openhaardhout. Doordat berken een zachte houtsoort is, is het eenvoudig in gebruik. Het brandt gemakkelijk, geeft veel warmte af en zorgt voor een mooi vlammenspel. Berkenhout is bijzonder geschikt voor de kleinere haarden en kachels. Omdat het makkelijk aan te maken is, wordt vooral de beginnende stoker erg blij van berken openhaardhout!

Tip: om het uzelf nog gemakkelijker te maken, is het gebruik van onze aanmaak accessoires een absolute aanrader!
 

Openhaardhout berken

U kunt ons openhaardhout van beuken aanschaffen in netzakken of op een pallet. Het voordeel van netzakken openhaardhout is dat deze makkelijk te verplaatsen zijn. U kunt natuurlijk ook een pallet bestellen om in uw houtopslag op te stapelen. In welke vorm u het ook bestelt, ons gedroogd openhaardhout van berken is vrij van ongedierte en schimmel. Perfecte eigenschappen om mee te stoken!

Heeft u nog vragen over onze service? We zijn te bereiken via: 0591-575105 of stuur uw vraag naar info@beteropenhaardhout.nl.
 

Openhaardhout berken ovengedroogd

Al ons openhaardhout, dus ook berken, is van uitstekende kwaliteit én ovengedroogd. Doordat het hout ovengedroogd is, hebben de houtblokken een zeer laag vochtpercentage. Dit zorgt voor een schone verbranding. Berkenhout is te herkennen aan de mooie en typerende witte schors. Bovendien is het hout zacht waardoor het een gemakkelijke ontbranding heeft. Een echte aanrader voor de beginnende stoker! Doordat ons openhaardhout van berken ovengedroogd is, kunt u direct beginnen met stoken.
 

Stoken met berken openhaardhout

Doordat het een zachte houtsoort is, is het gemakkelijk om te stoken met berken openhaardhout. Dit zorgt voor een snelle ontbranding. Daarbij heeft het een snelle verbranding, waardoor deze houtsoort snel veel warmte afgeeft. Het resultaat: de kachel en uw woonkamer zijn in een mum van tijd op temperatuur! Een ander voordeel is dat het een van de goedkoopste houtsoorten in zijn klasse is. Dat maakt stoken met berken openhaardhout voordelig! Andere houtsoorten die u in ons aanbod vindt zijn:

Berken openhaardhout kopen

Bij Beteropenhaardhout kunt u gemakkelijk berken openhaardhout kopen. We voorzien u van kwaliteit en een snelle levering! Bij ons heeft u de keuze uit diverse hoeveelheden, waaronder halve én hele pallets berkenhout. Alle blokken van 25 á 26 centimeter lengte worden netjes gestapeld op een pallet. Deze wordt bij u thuis afgeleverd. Gaat u op een werkdag vóór de klok van 14.00 berken openhaardhout kopen? Dan hebben we de mogelijkheid om het de volgende werkdag al te leveren!