Berkenhout in netzakken

Berkenhout in netzakken

Kiest u voor netzakken? Dan kiest u voor gemak! Berkenhout staat bekend om een houtsoort die snel brandt en heel gemakkelijk in gebruik is. De blokken zijn al voorgedroogd, gekloofd en verpakt in de netten, die u vervolgens heel gemakkelijk kunt verplaatsen!
 

Openhaardhout in netzakken

Vanwege de grote vraag hebben we naast pallets, nu ook openhaardhout in netzakken. Dit zijn stevige netzakken met een grote lus. Hierdoor kunt de zakken heel gemakkelijk verplaatsen. Maar waarom netzakken? Kies voor netzakken als u:

  • Niet elk blokje openhaardhout apart wilt verplaatsen.
  • Een gezelligheidsstoker bent en af en toe stookt.
  • Weinig ruimte hebt voor een hele pallet openhaardhout.
     

Berkenhout is een gemakkelijke houtsoort

Berkenhout is heel herkenbaar om de witte schors en wordt om deze reden ook vaak gebruikt ter decoratie. Maar berken heeft ook een aantal mooie stookeigenschappen. Ten eerste is berken heel gemakkelijk in gebruik. Het ontbrandt snel, omdat het heel licht is. Om deze reden wordt berkenhout ook vaak geadviseerd aan de beginnende stoker. Maar ook voor in de vuurkorf zijn deze blokken heel geschikt. Als het vuurtje niet meer zo lekker brandt, dan heeft u het met berkenhout snel weer op gang!
 

Gegarandeerd ovengedroogd berkenhout

Laat de schors los van de blokken berken? Dit is een goed teken! Dit betekent namelijk dat de blokken goed droog zijn. En met goed droog hout kunt u heel fijn stoken. Maar u hoeft zich bij ons geen zorgen te maken om de vochtigheid, deze is namelijk standaard al minder dan 20%. Al het hout dat minder dan 20% vocht bevat is ideaal om mee te stoken! Het brandt goed en schoon op en er is een prachtig vlammenspel. En niet te vergeten: ovengedroogd openhaardhout kunt u direct opstoken! Breng het haardvuur op gang door een aanmaakblokje of wat aanmaak krullen te gebruiken. Voeg wat losgelaten schors of aanmaakhoutjes toe en het vuur is snel op gang.
 

Berkenhout in netzakken kopen

Bij Beteropenhaardhout vindt u elke houtsoort ook verpakt in netzakken. Afhankelijk van uw stookgedrag kunt u kiezen voor 15, 30 of 60 netzakken. Deze leveren we op een (kleine) pallet bij u thuis! De 15 netzakken worden geleverd in een dichte doos, deze is dus ook ideaal als u in de binnenstad woont! Koop nu bij Beteropenhaardhout.nl en profiteer van een snelle levering!