Accessoires

Openhaardhout accessoires

Uw haardvuur snel, gemakkelijk en veilig ontbranden? Dat doet u met aanmaakhout en aanmaakblokjes van Beteropenhaardhout.nl! Deze producten zijn op een natuurlijke manier ontwikkeld, waardoor uw kachel én rookkanaal mooi schoon blijft. Bovendien is het goed droog, waardoor er een snelle ontbranding is. Bestel vandaag nog!
 

Ontsteken van uw haardvuur

Maak het uzelf gemakkelijk en steek uw kachel aan met aanmaakhout en aanmaakblokjes! Bovendien zijn kwalitatief goede producten ook belangrijk om uw rookkanaal te onderhouden. Het aanmaakhout en de aanmaakblokjes in ons assortiment zijn natuurlijk, schoon en branden zeer gemakkelijk. Hierdoor komt er weinig rook vrij én blijft het rookkanaal schoon. Belangrijke eigenschappen om goed te kunnen stoken.
 

Gemakkelijke ontbranding

Het grote voordeel van aanmaakblokjes is de gemakkelijke ontbranding. Doordat het natuurlijk en goed droog is, brandt het heel gemakkelijk! Gebruik ze in combinatie met aanmaakhout en u heeft binnen mum van tijd een vuurtje! Laat de kachel even warm worden en doe er daarna grote blokken op. Kies bijvoorbeeld voor ovengedroogd essen, eiken, berken of beuken uit ons assortiment. U zult dat zien dat ook de blokken vrij snel en gemakkelijk ontbranden.
 

Bezorging haardvuur accessoires

Al ons aanmaakhout wordt gemaakt van resthout. Deze zijn natuurlijk, goed droog en worden handig verpakt in grote netzakken. Daarnaast is het ook nog eens milieubewust! Zeker in combinatie met een pallet heeft u dan voldoende om mee te stoken. Het voordeel is dat deze heel gemakkelijk kunnen worden meegeleverd met een pallet. Hierdoor betaalt u geen verzendkosten! En wanneer u op een werkdag vóór 14.00 besteld, kan het de volgende werkdag al geleverd worden.