Houtopslagen

Openhaardhout opslaan in een houtopslag

Haardhout opslaan doet u met de houtopslagen van Beteropenhaardhout.nl! Met een houtopslag zorgt u ervoor dat alle blokken netjes worden opgeslagen in de tuin of in huis. In onze webshop heeft u de keuze uit diverse haardhout opslagen.
 

Haardhout decoratief opbergen in huis

De Woodstack is een populair haardrek voor in huis. Dit stoere rek, met een matzwarte coating, monteert u eenvoudig aan de muur. Het ziet er decoratief uit, maar op deze manier heeft u ook altijd blokken bij de hand. U kunt zelfs meerdere elementen aan elkaar bevestigen.
 

Houtopslag buiten

Voor een haardhout opslag buiten hebben wij de Standaard en Twin in het assortiment. Beide producten zijn gemaakt van hout en voorzien van een afdakje. Hier kunt u heel wat blokken netjes in opstapelen! Bovendien kunt u de blokken zo ook nog enigszins droog opstapelen. Dit is uiteraard afhankelijk van waar u de opslag neerzet. Het advies om er geen regen bij te laten komen. Bekijk hoeveel blokken u nodig heeft en bestel de houtopslag voor buiten!
 

Haardhout opslag online kopen

Via onze webshop bestelt u de haardhout opslagen gemakkelijk online! Deze hebben wij altijd op voorraad en is gratis bij u te leveren. Zo kunt u snel en gemakkelijk al uw openhaardhout netjes opstapelen. Heeft u een vraag over één van onze producten? Stel deze via e-mail of neem contact op via telefoonnummer 0591-575105. Wij helpen u graag!