Openhaardhout

Openhaardhout kopen

Wanneer u openhaardhout gaat kopen, wilt u natuurlijk dat de kwaliteit goed is. Gelukkig bent u bij ons op het juiste adres! Beteropenhaardhout.nl voorziet u van goed en ovengedroogd hout dat snel én gratis bij u thuis wordt geleverd. U heeft keuze uit verschillende houtsoorten voor zowel de beginnende als de ervaren stoker. Het grootste voordeel van openhaardhout kopen bij ons, is dat u direct kunt beginnen met stoken, al ons openhaardhout is klaar voor gebruik!

Eiken openhaardhout kopen

Doordat eikenhout een harde houtsoort is, is het een duurzame soort om mee te stoken. Eiken voor openhaardhout kopen is ook populair omdat het veel warmte afgeeft. In het begin geniet u vooral van een prachtig vlammenspel, maar op den duur veranderen de vlammende houtblokken in heerlijk smeulende kolen die veel warmte afgeven. Bij beteropenhaardhout.nl kunt u meer dan alleen eiken openhaardhout kopen. We hebben ook:

Droog openhaardhout kopen

Door droog openhaardhout te kopen kunt u direct beginnen met stoken. Dit scheelt u enorm veel tijd én opslagruimte! Onze ovengedroogde houtblokken hoeven niet eerst een jaar gedroogd te worden, ze kunnen direct de kachel in. Ze worden gedroogd in een speciale oven tot een maximaal vochtigheidspercentage van 20%. Daarnaast worden schimmels, algen en ongedierte tijdens het droogproces gedood. Het resultaat: de beste kwaliteit droog openhaardhout die u kunt kopen voor een schone en goede verbranding. Goed voor u, uw schoorsteen en het milieu, omdat er weinig rook vrijkomt.

Zakken openhaardhout kopen

Het handige van zakken openhaardhout kopen, is dat deze makkelijke mee te nemen zijn. Zo zet u eenvoudig een zakje hout bij de kachel, maar u neemt net zo makkelijk een zak mee naar de vuurkorf achter in de tuin. Onze netzakken openhaardhout zijn verkrijgbaar per 15, 30 of 60 netzakken. Hoe meer u aanschaft, hoe voordeliger! Gaat u liever geen zakken openhaardhout kopen? Kies dan voor een hele of halve pallet vol gestapeld met houtblokken naar keuze.

Online openhaardhout kopen

Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel online openhaardhout kopen! Ons assortiment bestaat uit harde en zachte houtsoorten, maar ook handige accessoires om uw vuur snel aan te maken vindt u in ons online aanbod. Wilt u harde en duurzame blokken? Kies dan voor beuken, eiken of essen. Bent u een beginnende stoker? Vanwege de gemakkelijke ontbranding kunt u het beste kiezen voor berken. Zeker in combinatie met aanmaakblokjes, houtkrullen en aanmaakhout heeft u het vuur zo aan de gang. U kunt het allemaal online samen met uw openhaardhout kopen.

Waar kan ik openhaardhout kopen?

Beteropenhaardhout.nl is het adres om uw openhaardhout te kopen. Op het moment dat het hout bij ons binnenkomt, wordt het gecontroleerd op kwaliteit. Wij hebben al onze producten in eigen beheer, op deze manier kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit leveren! Uw bestelling geplaatst op een werkdag vóór 14.00? Dan is de volgende werkdag leveren al mogelijk!

Wilt u het beste openhaardhout kopen en worden voorzien van vrijblijvend advies? Al onze medewerkers staan graag voor u klaar! Telefonisch kunt u uw vraag stellen via [telefoonnummer]. E-mails kunnen naar [info@beteropenhaardhout.nl]. Of plaats uw bestelling nu via onze website! Kies in het bestelproces alvast de dag van levering of laat ons telefonisch contact met u opnemen, we leveren altijd op de dag dat het u past!