Essen openhaardhout

Essen openhaardhout

Voor het beste essen openhaardhout bent u bij Beteropenhaardhout.nl aan het juiste adres! Essenhout is een populaire houtsoort die gemakkelijk te gebruiken is, zeker in combinatie met zijn duurzame verbranding. Bovendien verkopen wij de blokken essen openhaardhout netjes opgestapeld op pallets. U heeft keuze uit een hele of een halve pallet. Ook kunt u het hout bestellen in netzakken. Deze kunt u per 15, 30 of 60 netzakken inkopen. Bestel daarom uw essen openhaardhout vandaag nog!


Gedroogd essen openhaardhout

Wanneer u wilt gaan stoken is het belangrijk dat u goed gedroogd, essen openhaardhout gebruikt. Normaal dient hout wel 2 tot 3 jaar te drogen voordat het in perfecte staat is. We begrijpen dat u daar waarschijnlijk geen tijd voor heeft en daarom regelen wij dit voor u! Wij drogen ons hout in onze droogkamers. Deze zijn milieuvriendelijk en zorgen dat het hout perfect gedroogd wordt. Na het drogen in onze droogkamers heeft het gedroogde essen openhaardhout een vochtpercentage van maximaal 20 procent!


Stoken met essen openhaardhout

U kunt gemakkelijk én duurzaam stoken met essen openhaardhout. Na het aansteken ontstaat er een prachtig vlammenspel wat voor een gezellige en warme sfeer zorgt. Bovendien is het een houtsoort wat behoort tot een van de hardere houtsoorten, maar wel met een makkelijke ontbranding. Hierdoor ontbrandt het hout met weinig moeite en het blijft ook nog eens lekker lang doorbranden. Dit maakt stoken met essen openhaardhout duurzaam in gebruik.


Essen openhaardhout kopen

U kunt uw essen openhaardhout kopen bij Beteropenhaardhout.nl van een hoge kwaliteit. Wij zorgen dat uw haardhout goed gedroogd is wanneer u het ontvangt, zodat het direct gebruikt kan worden. Bovendien heeft u uw hout de volgende werkdag al in huis wanneer u op een werkdag vóór 14:00 uur bestelt! Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder, zodat u uw essen openhaardhout kunt kopen!