Mix hout in netzakken

Mix hout in netzakken

Beteropenhaardhout.nl heeft diverse soorten gemixt haardhout in het assortiment. Deze worden onder andere verpakt in netzakken. Dit maakt het extra gemakkelijk voor u, want netzakken haardhout zijn heel gemakkelijk te verplaatsen! Het hout in deze zakken is ovengedroogd. Dit geeft aan dat ze droog genoeg zijn om direct mee te stoken. Er is een goede verbranding, zonder rook of een sissend vuurtje.


Stoken met openhaardhout

Eén of een aantal zakken openhaardhout is ideaal voor aan avondje stoken. Hoeveel zakken u nodig heeft, is afhankelijk van uw stookgedrag. Wanneer u regelmatig stookt, kunt u het beste de grootste hoeveelheid netzakken aanschaffen. Dit is in verhouding namelijk goedkoper in aanschaf. Stookt u af en toe? Of wilt u wat zakken aanschaffen voor de gezelligheid, bijvoorbeeld voor een avondje buiten stoken? Dan kunt u het beste beginnen met een kleine hoeveelheid van 15 netzakken.


Samenstelling netzakken met openhaardhout

Beteropenhaardhout.nl maakt onderscheid in diverse gemixt haardhout. De eerste variant netzakken bevat elzen- en berkenhout. Deze houtsoorten zijn met name geschikt voor de gemakkelijke stoker. Deze houtsoorten zijn zacht en vatten snel vlam. U hoeft niet veel moeite te doen om het vuur op gang te krijgen. Ook voor beginnende stokers zijn deze houtsoorten zeker een aanrader. De samenstelling van onze andere netzakken met hardhout kan verschillen. Deze netzakken bevatten meestal berken, aangevuld met een harde houtsoort, zoals essen en eiken.
 

Gegarandeerd goede kwaliteit openhaardhout

Beteropenhaardhout.nl levert alles vanuit eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij goede kwaliteit én een snelle levering garanderen. Een bestelling geplaatst voor 14.00 kunt u de volgende dag al in huis hebben (op werkdagen). Wij raden aan om het hout op een droge plek op te bergen, zoals in de schuur, berging of garage. Nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!