Beuken openhaardhout

Beuken openhaardhout

Wilt u goede kwaliteit openhaardhout? Beuken is een veelgekozen houtsoort. Dit komt onder meer doordat het een aangename geur afgeeft tijdens de verbranding. Daarnaast is het een harde houtsoort met een trage verbranding. Beuken openhaardhout is dus een duurzame keuze! Bovendien zijn de openhaardhout blokken droog en zult u geen hinder ondervinden van rook, spetters of vonken. Hele mooie eigenschappen om mee te stoken!


Openhaardhout beuken

Houdt u van buiten koken met openhaardhout? Beuken heeft goede stookeigenschappen en is zelfs als beste getest voor de OFYR! Een kooktoestel waarop met vuur gebakken wordt. Praktisch iedereen met ervaring zal altijd stoken met beuken openhaardhout aanraden. Waarom? De heerlijke geur, de lange brandduur en een hete kolenmassa maken deze houtsoort geliefd bij gebruikers van de OFYR. Onder het openhaardhout is beuken een van de populairste soorten!


Openhaardhout kopen beuken

Beteropenhaardhout raadt aan om aanmaak accessoires mee te bestellen wanneer u openhaardhout gaat kopen. Doordat beuken vrij hard is ontbrandt het minder snel dan bijvoorbeeld berkenhout. De keuze om houtkrullen, aanmaakblokjes of aanmaakhoutjes te gebruiken is geheel aan uzelf. Er zijn verschillende keuzes voor het openhaardhout kopen. Beuken, maar ook diverse andere houtsoorten. Zoals:


Stoken met beuken openhaardhout

De beukenboom groeit langzaam. Met als gevolg; een harde houtsoort die traag brandt. Dit is positief voor het stoken met beuken openhaardhout. U kunt heerlijk lang genieten van een vuur, zonder constant blokken erop te hoeven gooien. Bovendien zult u geen last hebben van vonken of overmatige rookontwikkeling. Stoken met beuken openhaardhout is uitermate geschikt voor middelgrote tot grote kachels. U zult er veel plezier aan beleven!


Beuken openhaardhout kopen

U kunt ons beuken openhaardhout kopen in netzakken of op een pallet. In het laatste geval zijn alle blokken van ongeveer 26 centimeter zeer netjes gestapeld. Plaats de pallet in zijn geheel in de schuur of stapel deze zelf af in uw houtopslag. Het voordeel van netzakken openhaardhout is dat deze makkelijk te verplaatsen zijn. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan het de volgende werkdag al geleverd worden. Beuken openhaardhout kopen bij Beteropenhaardhout betekent direct stoken, het is namelijk ovengedroogd!