30 netzakken essenhout

Netzakken essenhout | Beteropenhaardhout.nl
Bestel vóór 14.00 (op werkdagen) = volgende werkdag geleverd
279.00 incl. BTW

Productomschrijving 30 netzakken essenhout

Essenhout koopt u wanneer u wilt genieten van veel warmte met een mooi vlammenspel. Het voordeel is dat het hout heel gemakkelijk te verplaatsen is. Het hout voldoet aan de eisen van ovengedroogd openhaardhout. Na ontvangst kunt u direct beginnen met het stoken van essenhout!

Stoken met essenhout

Essenhout is één van onze meest verkochte houtsoorten. Dit komt doordat het hout duurzaam in gebruik is. Dit betekent dat het hout langzaam opbrandt. Tegelijkertijd is het ook gemakkelijk te hanteren. Met wat aanmaakblokjes en aanmaakhout maakt u heel gemakkelijk een klein vuurtje. Eenmaal op gang kunt u de blokken essenhout in de kachel of haard doen.

Netzakken met ovengedroogd essenhout

Eén zak bevat circa 10 blokken essenhout. De netzak is stevig en mede hierdoor gemakkelijk verplaatsbaar. Leg de zakken bijvoorbeeld in de garage, schuur of andere (droge) opbergruimte. Als u een avondje gaat stoken pakt u heel gemakkelijk een zak met hout. De netzakjes worden altijd geleverd op een (kleine) pallet.

Kies voor de beste kwaliteit openhaardhout

Beteropenhaardhout.nl kiest voor kwaliteit. Daarom verkopen wij uitsluitend ovengedroogd haardhout. Voordeel hiervan is het dat hout direct te stoken is, vrij is van schimmels en ongedierte en een mooie verbranding heeft. Koop nu openhaaardhout bij Beteropenhaardhout.nl!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 30 netzakken essenhout

Artikelnummer
ES010
Bloklengte
25-28 cm
Aantal
30 netzakken
Kenmerk
Ovengedroogd
Kenmerk
Gemakkelijk te verplaatsen
Kenmerk
Geleverd op een pallet
Kenmerk
Mooie vlammen
Kenmerk
Direct te stoken

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld