Beukenhout in netzakken

Beukenhout in netzakken

Het is heerlijk om met beukenhout te stoken! Door beukenhout in netzakken aan te schaffen maakt u het uzelf makkelijk. Losse houtblokken zien er mooi uit als ze zijn opgestapeld, maar wanneer u hiermee moet sjouwen kost het veel tijd en energie. Een netzak pakt u makkelijk op en houdt een mooie hoeveelheid hout praktisch bij elkaar. Beuken is uitermate geschikt als openhaardhout en voor grote kachels, maar door de flinke warmte die het afgeeft, is het ook een prettige houtsoort om te gebruiken in een vuurkorf. Bij Beteropenhaardhout koopt u voordelig beukenhout in netzakken.


Beukenhout in netten

Schep een ontspannen sfeer door te stoken met geurig beukenhout. In netten of los, al ons hout ovengedroogd! Hierdoor kunt u de houtblokken direct gebruiken om een vuur mee te maken. Geniet dan van een prachtig vlammenspel en heerlijke geur! Het voordeel van netten is dat u deze makkelijker meeneemt en verplaatst. Beukenhout in netten zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 15, 30 en 60 netzakken openhaardhout. Hoe meer u in een keer aanschaft, hoe voordeliger!


Beukenhout in netzakken bestellen

Wanneer u beukenhout in netzakken gaat bestellen bent u verzekerd van flink wat verwarmende branduren. Beukenhout is namelijk een harde houtsoort. Gelukkig hoeft u het hout niet meer zelf doormidden te kloven, de houtblokken zijn verpakt in praktische netten. Bovendien zijn alle blokken vrij van ongedierte en schimmel. Meer voordelen van beukenhout in netzakken bestellen bij Beteropenhaardhout zijn:

✓ Ovengedroogd = direct stoken
✓ Persoonlijk contact
✓ Geleverd uit eigen beheer
✓ Snelle levering


Beukenhout in netzakken kopen

Wanneer u beukenhout in netzakken gaat kopen is het prettig om dit online te doen. Dit scheelt een hoop gedoe. Heeft u beukenhout nodig? Bestel vandaag nog bij Beteropenhaardhout.nl, dan bezorgen we het zo snel mogelijk bij u thuis. We raden aan om aanmaak accessoires mee te bestellen wanneer u beukenhout in netzakken gaat kopen. Hiermee heeft u het vuur in een mum van tijd op gang!

Tip: combineer beuken met een andere houtsoort voor een uniek vlammenspel!