Netzakken openhaardhout

Netzakken openhaardhout

Netzakken haardhout bestellen? Diverse soorten hout zijn verpakt in grote netzakken. Grote voordeel hiervan is dat u kunt profiteren van de eigenschappen van verschillende soorten blokken hout! Bovendien is het schoon, goed droog én direct te stoken!


Zak openhaardhout; gemakkelijk verplaatsbaar!

Zeker wanneer u een zak haardhout per keer stookt, is een pallet met netzakken zeer handig. Een zak haardhout is namelijk heel gemakkelijk te verplaatsen. Berg de overige netzakken op in de schuur, garage of berging. Bij het stoken neemt u een zak openhaardhout zo mee naar plek van bestemming, zoals de vuurkorf, kachel of open haard. Doordat alle blokken goed droog zijn, verbranden ze goed. U heeft geen last van rook of een sissend vuurtje.


Heerlijk stoken met diverse houtsoorten!

Beteropenhaardhout heeft diverse hoeveelheden in het assortiment. Onze kleinste hoeveelheid is 15 en de grootste hoeveelheid is 72 netzakken. De hoeveelheid netzakken die u nodig heeft is afhankelijk van diverse factoren. Wanneer en hoeveel u stookt is heel erg van belang. Stookt u vooral om uw woonkamer te verwarmen? Dan heeft u meer netzakken nodig, dan wanneer u stookt voor de gezelligheid. In dit laatste geval zijn netzakken met mix haardhout heel geschikt! Een zak haardhout bevat namelijk verschillende soorten blokken. Dit kunnen zachte én harde soorten zijn. Zo kunt u profiteren van eigenschappen van verschillende houtsoorten!


Netzakken haardhout gestapeld op een pallet

Het maakt niet uit hoeveel u bestelt, de netzakken worden altijd gestapeld op een pallet. Deze wordt ook zo bij u thuis afgeleverd. En wanneer u op werkdag vóór 14.00 besteld, kunt u het de volgende werkdag al in huis hebben! Gemak én snelheid; dat is waar wij voor staan!