Eikenhout in netzakken

Eikenhout in netzakken

Een van de hardste houtsoorten die u bij Beteropenhaardhout koopt is eikenhout. Dit is in handige netzakken verkrijgbaar zodat u het makkelijk kunt meenemen en verplaatsen. Eikenhout geeft veel warmte af en zorgt voor een aantrekkelijk vuur wanneer deze eenmaal op gang is. In een grote haard of kachel werkt eikenhout het beste. Heeft u openhaardhout nodig? Koop dan eikenhout in netzakken!

Tip: combineer eiken met een andere houtsoort, dit geeft een mooi vlammenspel!


Eikenhout in netten

Het voordeel van eikenhout in netten is dat u deze makkelijk tilt en verplaatst. De netten zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 15, 30 en 60 netzakken openhaardhout. Hoe meer u tegelijkertijd aanschaft, hoe voordeliger! Al ons hout ovengedroogd. Hierdoor kunt u de houtblokken direct gebruiken om mee te stoken. Profiteer van de langzame verbranding en geniet nog lang na met de smeulende kooltjes! Er zijn verschillende keuzes betreft openhaardhout kopen. Eikenhout in netten, maar ook diverse andere houtsoorten. Zoals:


Eikenhout in netzakken bestellen

Wanneer u eikenhout in netzakken gaat bestellen bent u verzekerd van flink wat verwarmende branduren. Eikenhout is namelijk een harde houtsoort. Na een levendig en knetterend haardvuur blijft uw haard nog lang lekker warm. Op den duur veranderen de blokken in mooie smeulende kolen. De houtblokken zijn praktisch verpakt in netten en vrij van ongedierte en schimmel. Meer voordelen van eikenhout in netzakken bestellen bij Beteropenhaardhout:

✓ Ovengedroogd = direct stoken
✓ Persoonlijk contact
✓ Geleverd uit eigen beheer
✓ Snelle levering


Eikenhout in netzakken kopen

Bent u van plan om eikenhout in netzakken te kopen, dan is het prettig om dit online te doen. Dit scheelt u een hoop gedoe. Bestel vandaag nog bij Beteropenhaardhout.nl. We bezorgen uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis. Doordat eikenhout hard is, is het lastig om te ontsteken. Daarom raden we aan om aanmaak accessoires mee te bestellen wanneer u eikenhout in netzakken gaat kopen. Hiermee heeft u ook als beginnende stoker het vuur in een mum van tijd op gang!