60 netzakken eikenhout

Netzakken eikenhout | Beteropenhaardhout.nl
Bestel vóór 14.00 (op werkdagen) = volgende werkdag geleverd
399.00 incl. BTW

Productomschrijving 60 netzakken eikenhout

Eikenhout is een zeer harde houtsoort met een elastische structuur. De houten blokken hebben een langzame verbranding, waardoor het duurzaam in gebruik is. U haalt een hoog rendement met het stoken van eiken door de langzame verbranding. Bij Beteropenhaardhout.nl is het haardhout ovengedroogd! Dit betekent dat u met ons haardhout direct kunt stoken.

Eiken in netzakken

Met eikenhout in netzakken kiest u voor gemak! De blokken zijn gemakkelijk te verplaatsen door de handige netzakken. De netzakken hebben een gemiddeld gewicht van 8 tot 10 kilo. Heeft u liever een pallet eikenhout? Bij ons vindt u ook eikenhout in een halve pallet en in een hele pallet. Wij adviseren om gebruik te maken van aanmaakhout, aanmaakblokjes of houtkrullen om uw haardvuur snel op gang te krijgen. 

Eikenhout kopen bij Beteropenhaardhout.nl

Bent u op zoek naar eikenhout in netzakken? Bij Beteropenhaardhout bent u op het juiste adres! U heeft keuze uit 15, 30 of 60 netzakken. Als u voor 14:00 uur besteld, leveren wij de volgende werkdag nog. Met eiken haalt u sfeer in huis! Bestel vandaag nog.

Maak je bestelling compleet

Specificaties 60 netzakken eikenhout

Artikelnummer
EIK011
Bloklengte
25-28 cm
Aantal
60 netzakken
Kenmerk
Duurzaam in gebruik
Kenmerk
Gemakkelijk te verplaatsen
Kenmerk
Harde houtsoort
Kenmerk
Direct te stoken

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld