Essenhout in netzakken

Essenhout in netzakken

Bij Beteropenhaardhout.nl hebben we nu essenhout in netzakken. Essen is een harde houtsoort dat langzaam brandt, een rustig vlammenspel geeft en duurzaam in gebruik is. Met essen haalt u een ontspannen sfeer in huis! Het stoken van middelgrote kachels en openhaarden is ideaal met essenhout. Het openhaardhout is bij Beteropenhaardhout.nl ovengedroogd. Dit zorgt ervoor dat u er direct kunt beginnen met stoken. 

 

Essen netzakken

Het essenhout is verpakt in netzakken. U kunt het hierdoor gemakkelijk optillen en verplaatsen. De netzakken staan voor puur gemak. Essen is netzakken is uiterst geschikt als u niet veel wilt sjouwen met blokken hout. Essenhout is een harde houtsoort dat langzaam brandt, het is aangeraden om accessoires te gebruiken. Met het gebruik van aanmaakhout, aanmaakblokjes of houtkrullen vat uw openhaard sneller vlam! Naast essenhout bieden wij ook andere houtsoorten in netzakken aan:

 

Netzakken bij Beteropenhaardhout.nl

Essenhout in netzakken kopen? Koop dan nu bij Beteropenhaardhout.nl! U heeft keuze uit 15, 30 of 60 netzakken. De netzakken worden geleverd op een pallet. Als u vragen heeft over de verschillende houtsoorten of over essenhout kunnen wij u daar goed bij helpen. Neem contact op via 0591-575105 of stuur een mail naar info@beteropenhaardhout.nl.