15 netzakken beukenhout

Netzakken beukenhout | Beteropenhaardhout.nl
Bestel vóór 14.00 (op werkdagen) = volgende werkdag geleverd
179.00 incl. BTW

Productomschrijving 15 netzakken beukenhout

Beukenhout is een harde houtsoort, het geeft veel warmte af en verspreidt een heerlijke geur. Bij Beteropenhaardhout.nl is het haardhout ovengedroogd. Dit betekent dat u direct kunt beginnen met stoken. De blokken zijn vrij van ongedierte of schimmel. Beuken is uitermate geschikt voor grote kachels en open haarden. U kunt optimaal genieten van een heerlijke haardvuur met beukenhout! 

Beukenhout in netzakken

U creëert een ontstpannen sfeer in huis met beukenhout. Het geeft een schitterende vlammenspel waar je een geruime tijd van kan genieten door de hardheid van het houtsoort. Het verplaatsen van haardhout is nog nooit zo makkelijk geweest met netzakken! Doordat de blokken verpakt zijn in netzakken kunt u het gemakkelijk verplaatsen. De netzakken zijn te verkrijgen in de volgende hoeveelheden; 15, 30 en 60 netzakken.

Beuken kopen bij Beteropenhaardhout.nl

Heeft u beukenhout nodig? Bestel vandaag nog bij Beteropenhaardhout.nl. Bestelt u voor 14:00 uur? Dan leveren wij het haardhout de volgende werkdag nog. Wij raden het aan om aanmaakhout te gebruiken bij het stoken van het haardvuur. Neem voor vragen gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Maak je bestelling compleet

Specificaties 15 netzakken beukenhout

Artikelnummer
BEUK009
Bloklengte
25-28 cm
Aantal
15 netzakken
Kenmerk
Gemakkelijk te verplaatsen
Kenmerk
Ovengedroogd
Kenmerk
Harde houtsoort
Kenmerk
Direct te stoken

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld