Openhaardhout

Beteropenhaardhout heeft diverse houtsoorten in het assortiment! Benieuwd wat het beste haardhout is om mee te stoken? Lees het hier!

Openhaardhout

Op zoek naar gedroogd openhaardhout van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Beteropenhaardhout.nl voorziet u van kwalitatief goed en ovengedroogd hout, snel én gratis bij u thuis geleverd!


Ovengedroogd openhaardhout

Ons openhaardhout is goed gedroogd en direct te stoken. Dit betekent dat het klaar is voor gebruik. De blokken hoeven niet eerst een jaar gedroogd te worden. Ze kunnen direct de kachel in! Ze worden namelijk gedroogd in een speciale oven. De blokken worden in deze oven gedroogd tot een maximaal vochtigheidspercentage van 20%. Daarnaast worden schimmels, algen en ongedierte tijdens het droogproces gedood. Zo weet u zeker dat u een pallet ontvangt met de beste kwaliteit openhaardhout! Bovendien is er een goede verbranding. Goed voor u, uw schoorsteen en milieu, omdat er weinig rook vrijkomt.


Openhaardhout kopen?

Dat doet u gemakkelijk en snel via onze website! Ons assortiment bestaat uit harde en zachte soorten. Wilt u harde en duurzame blokken? Kies dan voor beuken, eiken of essen. Beginnende stoker? Met een gemakkelijke ontbranding kunt u het beste kiezen voor berken. Zeker in combinatie met aanmaakhout en aanmaakblokjes heeft u het vuur zo aan de gang. Een mix van diverse soorten? Kies dan mix haardhout in halve pallets, hele pallets of in netzakken.


Gratis én snel bij u afgeleverd!

Op het moment dat de pallets bij ons binnenkomen, worden de blokken gecontroleerd op kwaliteit. Wij hebben al onze producten namelijk in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit leveren! Uw bestelling geplaatst op een werkdag vóór 14.00? Dan is de volgende dag leveren al mogelijk!
 

Wij staan voor u klaar!

Wilt u het beste openhaardhout kopen en worden voorzien van vrijblijvend advies? Al onze medewerkers staan graag voor u klaar! Telefonisch kunt u uw vraag stellen via 0591-575105. E-mails kunnen naar info@beteropenhaardhout.nl. Of plaats uw bestelling nu via onze website! Kies in het bestelproces alvast de dag van levering of laat ons telefonisch contact met u opnemen! De pallet wordt dus altijd geleverd op de dag dat het u past.