Beuken haardhout

Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 14.00 is volgende werkdag in huis.
 • Beuken haardhout
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW

  Productomschrijving Beuken haardhout

  Beukenhout kopen? Beuken haardhout is een harde houtsoort met een trage verbranding. Oftewel, duurzaam stoken! Bovendien zijn de blokken droog en zult u geen hinder ondervinden van rook, spetters of vonken. Hele mooie eigenschappen om mee te stoken!

  Trage verbranding met beukenhout

  De beukenboom groeit zeer langzaam. Met als gevolg een harde houtsoort, die traag brandt. U kunt er heerlijk lang van genieten, zonder er constant blokken op te hoeven gooien. Houdt u van buiten koken? Beuken haardhout heeft zeer goede stookeigenschappen en is zelfs als beste getest voor de OFYR! Ervaringsdeskundigen raden altijd beukenhout aan. Waarom? De heerlijke geur, de lange brandduur en een hete kolenmassa maken deze houtsoort geliefd bij gebruikers van de OFYR. Bovendien zult u geen last hebben van vonken of veel rookontwikkeling.

  Beukenhout kopen

  Beuken haardhout is tevens heel geschikt voor middelgrote tot grote kachels. U zult er veel plezier aan beleven! Alle blokken van circa 26 centimeter zijn zeer netjes gestapeld op een pallet. Plaats de pallet in de schuur of stapel deze zelf af. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan het de volgende werkdag al geleverd worden. Al ons openhaardhout is ovengedroogd, wat betekent dat u er direct mee kunt stoken!

  Maak je bestelling compleet

  Specificaties Beuken haardhout

  Voordeel
  Harde houtsoort
  Voordeel
  Traag brandend
  Voordeel
  Geschikt voor grote kachels + haarden
  Voordeel
  Veel warmte
  Voordeel
  Weinig rook
  Voordeel
  Mooi vlammenspel
  Voordeel
  Ovengedroogd
  Voordeel
  Geschikt voor de OFYR
  Bloklengte
  25-28 cm