Berken openhaardhout

Berken openhaardhout

Berkenhout kopen? Dit is één van onze meest verkochte producten! Doordat berken haardhout heel zacht is, is het heel eenvoudig in gebruik. Het brandt heel gemakkelijk, geeft veel warmte en een mooi vlammenspel. Berkenhout is hierdoor bijzonder geschikt voor de kleinere haarden en kachels, maar ook voor de beginnende stoker!


Ovengedroogd berkenhout

Haardhout berken is te herkennen aan de mooie, witte schors. Deze schors is zacht, waardoor het een gemakkelijke ontbranding heeft. Een echte aanrader voor de beginnende stoker! Tweede kenmerk is dat al ons openhaardhout van uitstekende kwaliteit én ovengedroogd is. Ovengedroogd betekent dat de blokken een zeer laag vochtpercentage hebben, vrij zijn van onzuiverheden en ze direct te stoken zijn. Perfecte eigenschappen om mee te stoken!


Berkenhout kopen?

U bestelt heel gemakkelijk bij Haardhout.com! Wij voorzien u van kwaliteit en een snelle levering. Bij ons heeft u de keuze uit diverse hoeveelheden, waaronder u halve én hele pallets berkenhout kunt kopen. Alle blokken van 25 á 26 centimeter lengte worden netjes gestapeld op een pallet. Deze pallet wordt bij u thuis afgeleverd. Bestelt u op een werkdag voor de klok van 14.00? Dan hebben wij de mogelijkheden om het de volgende dag al te leveren!

Heeft u nog vragen over onze service? Wij zijn te bereiken via tel: 0591-575105 of stuur uw vraag naar info@beteropenhaardhout.nl.