Mix haardhout

Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 14.00 is volgende werkdag in huis.
 • Mix haardhout
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW

  Productomschrijving Mix haardhout

  Haardhout mix kopen? Met onze mix haardhout pallets kunt u profiteren van de verschillende eigenschappen van haardhout. Al deze blokken zijn goed gedroogd, wat betekent dat u direct uw huis kunt gaan verwarmen! Bestellingen geplaatst op een werkdag vóór 14.00 = volgende werkdag thuis.

  Zachte en harde houtsoorten mix haardhout

  Onze gemixt haardhout pallets bevatten meestal twee á drie soorten openhaardhout. Hierdoor kunnen de diverse houtsoorten elkaar heel goed versterken! Over het algemeen is dit een combinatie van zachte én harde soorten, zoals berken, essen of eiken. Blokken berken zijn zacht en hebben een gemakkelijke ontbranding. Zeer geschikt voor de gezelligheidsstoker! Essen is een harde variant, is duurzaam en geeft veel warmte. Hetzelfde geldt voor eiken. Dit hout geeft een levendig haardvuur. Alle blokken hebben een lengte van circa 26 centimeter.

  Diverse soorten openhaardhout in een pallet

  De verhouding in openhaardhout soorten is afhankelijk van het desbetreffende seizoen. Het kan voorkomen dat een pallet in verhouding meer blokken van het één dan van het andere bevat. Wilt u graag weten waar onze pallets haardhout mix op dit moment uit bestaan? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

  Gedroogd haardhout mix stoken

  Voor mensen die willen stoken met verschillende soorten is de pallet gemixt haardhout zeer geschikt. Heeft u voorkeur voor een bepaalde soort? Bestel dan een pallet naar keuze, uit ons assortiment. Wij hebben hele en halve pallets in het assortiment, van elke houtsoort! Al ons mix haardhout is goed gedroogd tot onder de 20%. De blokken verbranden zonder veel rook en vervuiling. Gegarandeerd stookplezier!
   

  Maak je bestelling compleet

  Specificaties Mix haardhout

  Voordeel
  Zachte- en harde houtsoorten
  Voordeel
  Brandt gemakkelijk
  Voordeel
  Mooi vlammenspel
  Voordeel
  Direct te stoken
  Voordeel
  Uit voorraad leverbaar
  Ovengedroogd
  Bloklengte
  25-28 cm