MIX Openhaardhout

€ 209,00

MIX Openhaardhout
Halve Pallet mix ovengedroogd

€ 209,00

Pallet MIX Haardhout

€ 299,00

Zaterdag levering

€ 45,00

Leveren met Kooiaap

€ 40,00

Zak aanmaakhout

€ 7,50

Doos Aanmaakblokjes 24x32stuks

€ 25,00

Bestelinformatie B2BZakelijke bestelling

Uitgebreide omschrijving MIX Openhaardhout

Haardhout mix kopen? Met onze mix haardhout pallets kunt u profiteren van de verschillende eigenschappen van haardhout. Al deze blokken zijn goed gedroogd, wat betekent dat u direct uw huis kunt gaan verwarmen! Bestellingen geplaatst op een werkdag vóór 14.00 = volgende werkdag thuis.


Zachte en harde houtsoorten mix haardhout

Onze gemixt haardhout pallets bevatten meestal twee á drie soorten openhaardhout. Hierdoor kunnen de diverse houtsoorten elkaar heel goed versterken! Over het algemeen is dit een combinatie van zachte én harde soorten, zoals berken en essen. Blokken berken zijn zacht en hebben een gemakkelijke ontbranding. Zeer geschikt voor de gezelligheidsstoker! Essen is een harde variant, is duurzaam en geeft veel warmte. Wanneer u wilt verwarmen is deze variant zeer geschikt. Alle blokken hebben een lengte van circa 26 centimeter.


Diverse soorten openhaardhout in een pallet

De verhouding in openhaardhout soorten is afhankelijk van het desbetreffende seizoen. Het kan voorkomen dat een pallet in verhouding meer blokken van het één dan van het andere bevat. Wilt u graag weten waar onze pallets haardhout mix op dit moment uit bestaan? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.


Gedroogd haardhout mix stoken

Voor mensen die willen stoken met verschillende soorten is de pallet gemixt haardhout zeer geschikt. Heeft u voorkeur voor een bepaalde soort? Bestel dan een pallet naar keuze, uit ons assortiment. Wij hebben hele en halve pallets in het assortiment, van elke houtsoort! Al ons mix haardhout is goed gedroogd tot onder de 20%. De blokken verbranden zonder veel rook en vervuiling. Gegarandeerd stookplezier!
 

Kenmerken MIX Openhaardhout

Artikelnummer
265
Voordeel
Essen en berkenhout
Voordeel
Mix Pallet
Voordeel
Brandt gemakkelijk
Voordeel
Mooi vlammenspel